Cum cumpar?

Bine ai venit pe Tango.ro!

Pe Tango.ro, produsele sunt împartite pe categorii (FEMEI, BARBATI, COPII). Pentru cautarea produselor dorite, utilizati meniul principal al site-ului, iar daca doriti afisarea produselor în functie de un anumit pret, o anumita culoare, brand sau o anumita marime, folositi meniul de sus al fiecarei categorii de produse. Dupa ce ati gasit produsele dorite, alegeti culoarea, marimea si click pe butonul ,,CUMPARA". Veti fi anuntat ca produsul a fost adaugat cu succes în cosul de cumparaturi. Pentru a continua adaugarea produselor în cosul de cumparaturi, click pe butonul  ,,Continua cumparaturi”.

In situatia in care apesi butonul de "COMANDA" de pe pagina de inceput a Tango.ro  se va verifica daca esti autentificat si, in caz pozitiv, vei fi condus pe pagina destinata comenzii.

Momentul incheierii contractului îl constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai Tango.ro .

Pe pagina de comanda vei putea alege un numar de produse aferente acelei comenzi. Oricare membru al Tango.ro  poate comanda, in cazul in care oferta mai este disponibila, cantitatea maxima pusa in vanzare pentru acel sortiment. 

Pe pagina de comanda noi estimam data la care este cel mai probabil sa primesti coletul comandat. Aceasta estimare se bazeaza pe data si ora la care este efectiv lansata comanda, pe conditiile meteorologice si pe adresa pe care ne-o oferi in formularul de comanda. 

De asemenea trebuie sa completezi si o adresa de livrare unde va fi trimis coletul. Asigura-te ca in ziua in care iti va fi livrat coletul sa existe o persoana majora, care sa-l preia - altfel curierul a primit instructiuni clare de a nu lasa un colet unei persoane minore.

In momentul in care comanzi, iti este afisat in caseta intitulata "Comanda Ta" din partea dreapta a paginii de comanda totalul comezii tale, ce contine in mod distinct pretul total al produselor comandate, si separat, pretul total de transport. Pretul total de transport se calculeaza in functie de zona in care se va efectua livrarea.

 

 Va multumim si asteptam comenzile Dvs. pe site-ul nostru.