Plata si livrare

Cum platesc comanda facuta pe Tango.ro 
 
       Ca modalitati de plata acceptam plata prin card sau plata la livrare.  In situatia in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi reconfirmata in momentul in care operatorul Tango.ro  va confirma telefonic comanda. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Membrului.
 
Tango.ro  nu va stoca niciodata datele cardului tau de credit. Toate cardurile de credit sunt procesate de partenerul nostru de plati PayU, care foloseste o tehnologie securizata, sigura, de ultima ora, pentru a se asigura ca datele cardului tau de credit nu vor fi compromise in niciun fel.
 
In cazul platilor online, Tango.ro  nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar  incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.
 
Tango.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de un membru, dupa notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia :
 
1. Respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, in cazul de platii online;
2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;
3. Datele furnizate de catre Membru, pe site sunt incomplete sau incorecte;
4. Comportamentul Membrului poate si/sau produce daune de orice natura de partea Tango.ro  si/sau partenerilor acestuia;
5. Pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.
Confirmarea comenzii de catre Tango.ro, se realizeaza prin transmiterea unui e-mail ce contine numarul de AWB emis de partenerul logistic al Tango.ro  pentru urmarirea livrarii comenzii. Comanda va aparea in pagina "Contul Meu" in sectiunea "Comenzile Mele" de pe site si prin posta electronica (e-mail).
In cazul comenzii cu plata la livrare comanda lansata de Membru va fi confirmata telefonic cu acesta. In cazul in care comanda nu poate fi confirmata ne rezervam dreptul de a anula comanda.
Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.
 
Livrarile se vor efectua in 24 de ore de la incheierea comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Tango.ro va informa Clientul prin E-mail. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.