Returnarea sau schimb

 Care sunt conditiile de retur ale unei comenzi facute pe Tango.ro  

        Daca sunteti nemultumiti de produsul primit, Tango.ro va permite sa îl returnati în termen de 3 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur de mai jos. Returul se poate face doar prin prin curier. Nu acceptam retururi direct la sediul firmei. Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se poate face pe mail, asa cum este specificat si în Termeni si conditii. Returul trebuie sa fie însotit de urmatoarele documente:
- factura (original sau copie);
- chitanta de la curier (original sau copie);
Mentionati în colet (pe copia facturii) daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea marimii produsului. În cazul în care nu respectati conditiile de retur, precizate si în Termeni si Conditii, nu vom accepta returul dumneavoastra.
1.  Returnarea banilor
Legislatia româneasca în domeniu prevede: ,,consumatorul, persoana fizic?, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienti" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat: si aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au însotit,  factura si chitanta de la curier sau banca (în original sau copie).
În MAXIM 30 DE ZILE de la data primirii returului de catre noi, va vom înapoia contravaloarea produselor, în contul dumneavoastra sau prin mandat postal la adresa din buletin. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. În cazul în care nu sunt respectate conditiile de retur, banii nu se pot returna. Va reamintim ca trebuie respectate toate aceste conditii cu care dumneavoastra ati fost de acord în momentul în care ati acceptat precizarile din Termeni si Conditii si ati finalizat comanda.
ATENTIE ! În cazul în care ati facut comanda în timpul unei promotii speciale si doriti rambursarea banilor, pentru retur trebuie sa expediati toate produsele comandate, în timpul promotiei respective.
 
2. Schimbarea marimii produsului
Trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin curier. Expedierea produsului cu marimea ceruta la schimb se poate face la adresa din buletin sau prin curierat, la orice adresa specificata. Taxele de transport sunt platite de dumneavoastra.
Produsele comandate (în schimbul celor returnate) se expediaza prin curier.
 
3. Schimbarea produsului cu un alt produs
În cazul în care doriti alte produse (modele) decât cele pe care le returnati, procedura este una singura, în doi pasi:
I. Trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin curier.  Produsele comandate (în schimbul celor returnate) se expediaza prin curier. Aveti de achitat diferenta dintre produsele (nou) comandate si cele returnate, plus taxa de transport.
II. Faceti o noua comanda cu produsele dorite si achitati aceasta comanda integral, la livrare.
 
 
Va multumim ca sunteti clientul nostru si va încurajam sa ne trimiteti sugestii astfel încât cumparaturile la Tango.ro sa fie mereu pe placul dumneavoastra.
Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte întrebari, contactati-ne la adresa [email protected]